Kavurma

Kavurma
Geçmişten bugüne mutfağınızın vazgeçilmezi, kültürümüze ait amak tadına uygun, etin en güzel halini Nergis sizin için üretiyor.
Annelerimizin, ninelerimizin bize mirası olan bu tat, yapılışıyla, hazırlanışıyla onların elinden çıkmış gibi sofralarınıza geliyor. Tüketimi pratik olan kültürümüze ait  bu muhteşem lezzete kavuşmanız Nergis ile çok kolay. Üretim Aşaması: Kavurma yapımında kullanılacak dinlendirilmiş %100 dana etleri, sinirleri temizlendikten sonra 7cm iriilkte kuşbaşı doğranıyor. Kuşbaşı etler geniş tencerelerde, etin kendi yağı olan iç yağı ile beraber, ağzı kapatılarak kavruluyor. Özel hazırlanmış olan ve sadece kendi yağında kavrulan dana kuşbaşı etler, ağızda eriyecek derecede yumuşak kıvama geliyor. Pişen kavurma 24 saat süreyle soğutma odalarına alınıyor. Donmuş olan kavurma form makinelerinde kesiliyor. paketleniyor ve etiketlemenin ardından, bu lezzeti iyi bilen damaklarınızın tadına sunuluyor. Nergis kavurma blok(tam rulo) olarak veya yaklaşık 200 gramlık paketlenmiş halde tüketicierimizin beğenisine sunulmuştur.

Kırmızı Et Ürünleri

2014 © Nergis Gıda